4 nye markedsførere på plass i A2N

Allerede på årets første arbeidsdag dukket det opp 3 nye medarbeidere i A2N, og i tillegg kunne vi ønske Hannah velkommen tilbake fra mammaperm. Ytterligere en person er på plass 1. februar. 2020 blir et spennende år!


Fra venstre: Elin, Charlotte, Hannah og Thomas. Elin er ny designer, Charlotte kommer inn som SEM junior, Hannah er tilbake fra mammaperm mens Thomas kommer inn som ny byråleder.

Thomas Langseth er ansatt som byråleder i A2N og med første arbeidsdag 02 januar. Thomas kjenner oss godt fra før, ettersom han tidligere har jobbet 12 år i NXT Oslo Reklamebyrå som kreativ leder og byråleder. Les mer om ny byråleder her.

Elin Kulterud Bali er hadde også første arbeidsdag 02 januar og ansatt som senior designer og kreativ leder i A2N. Elin har jobbet sammen med Thomas Langseth, både i NXT og i Konsis. Elin er en meget dyktig designer og konseptutvikler, hun har de siste årene hatt det faglige ansvar for utviklingen av designteamet i Konsis. I A2N skal hun sikre høy kvalitet i alle våre kreative leveranser, samt bygge opp et effektivt team som skal ha fokus på helhetlige og solide løsninger. Elin har en herlig personlighet som smitter, og som vi gleder oss til å «få tilbake» her på huset.

Charlotte Louise Haraldsen er ansatt i performancetemaet der hun skal jobbe med betalt søk. Charlotte kommer fra stillingen som Web Manager i nettbutikken Bellas Hus med ansvaret for å drive- og utvikle netthandelen samt markedsføringen (SoMe, Web, SEO, kampanjer, Nyhetsbrev, rapportering). Charlotte var på plass 2 januar.

Christina Wetterhus Markussen er ansatt som rådgiver og spesialist i performance teamet, med fokus på SoMe. Christina kommer fra MediaCom der hun har jobbet med SoMe i ca 3 år både med content og som rådgiver. Siste halvannet år har hun hatt ansvar for stor-kunder som Social Media Manager. Det blir veldig spennende å få Christina med på teamet fra 1. februar.

Også er det gledelig å få Hannah tilbake fra mammaperm. Vårt SEO produkt har vokst mye det siste året og det blir derfor stor stas at Hannah kommer inn igjen, slik at teamet får utvidet kapasitet. Mads, Hannah og Kristoffer vil sammen utgjøre kjernen i SEO teamet.

Godt nytt år alle sammen!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen