Inspirert gjeng tilbake fra Mallorca

Etter at årets langweendtur de to foregående årene gikk til den franske rivieraen (Cannes og Antibes), ble årets tur lagt til Palma/ Mallorca. Vi fant et flott hotell nede ved havna like utenfor sentrum. Det hjelper godt på når alle får rom med stor balkong med sjøutsikt og utsyn mot promenaden i Palma. En sjarmerende, men samtidig pulserende by med et rikt utvalg av butikker og restauranter. 
 
Turen var godt planlagt med et program som var akkurat passe tight, arrangert av Good Feeling Event. Her ble det spennende opplevelser i samlet gruppe, der katamarantur var årets høydepunkt. 26 grader, idyllisk blått hav med bading, er optimalt for nordmenn på denne tiden av året (april/mai). De fem timene som var satt av til denne båtturen gikk alt for fort og ble et av årets flotteste minner for oss som samlet jobbgjeng. Ellers bar oppholdet preg av fantastiske mat- og drikkeopplevelser og en tur til øyas hotteste utested (Tito). 
 
Det er noe spesielt med å få en forsmak på sommeren sammen med de beste folka. Særlig når venner og kollegaer er én og samme gjeng. Her er vi i NXT/A2N utrolig heldige! I løpet av middagene kom det spontane taler, hvor miljøet hos oss ble rost opp i skyene – det er vi stolte av! 
 
God mat og drikke, små løpeturer til gamlebyen i Palma, rolige cafébesøk og en god bok med beina dinglende i vannkanten. Klart vi er inspirerte og fulle av energi! 

Takk for en super tur sammen! Vi gleder oss allerede til neste år.

mvh
Jo Simen Skog

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen