Nytt stort boligprosjekt – Hurum Brygge

På oppdrag fra Anthon B. Nilsen har NXT/A2N blitt valgt som byrå for det spennende prosjektet Hurum Brygge, som skal bli den nye kystbyen i Oslofjorden. Når prosjektet er ferdigstilt vil det stå ca. 450 leiligheter på den spektakulære tomten som ligger på en utstikker på Tofte i Hurum.Hele 113.000 m2 fabrikkområde skal omgjøres til solfylte boliger, hotelldrift og næringseiendom. Her kommer meget flotte leiligheter der målgruppen både er folk som søker ferieboliger langs kysten og fastboende som ønsker topp moderne leiligheter i en helt ny kystby. Prosjektet vil få egen marina og det vil være fokus på det maritime miljøet destinasjonen befinner seg i.

Vi er stolte av å få bidra og sikter oss inn mot salgsstart allerede fra høsten. Før det er det mye som skal gjøres.

NXT/A2N er valgt som partner da vi har lang erfaring med tilsvarende boligprosjekter og kan tilby hele verdikjeden. Sammen med utbygger, arkitekt og megler er vi med helt fra start, og vil definere kommunikasjonsplattform, målgrupper og hvordan vi skal få prosjektet best mulig ut til interessenter. Når tone-of-voice, profil og websider er på plass, starter den spennende prosessen med å nå målgruppene i både tradisjonelle og digitale kanaler.

Tjenester vi leverer for Hurum Brygge: Strategi, rådgivning, prosjektledelse, kommunikasjonsplattform, visuell profil, grafisk produksjon, web, boligvelger, markedsføring i mange kanaler og rapportering.
stor logo
bildecollage med flagg
Bildecollage
pc websiden
Boligprosjekter
Kort om våre boligprosjekter

Vi har jobbet med boligprosjekter i over 12 år og utviklet den aller første boligvelgeren i Norge. Ja, det var faktisk vi som først tok i bruk begrepet boligvelger som i dag er blitt allemannseie. Et av våre mest kjente boligprosjekter er Sørenga, men vi har også hatt flere andre prosjekter i tilsvarende størrelse. Vi jobber sammen med små og store entreprenører og samarbeider tett med flere anerkjente eiendomsmeglere. Det er vi stolte over.
 
Har du et boligprosjekt på gang og trenger dyktige samarbeidspartnere – da anbefaler vi å ta en kaffe med oss! Store eller små prosjekter? Det spiller ingen rolle, vi kan hjelpe.
Kontakt meg angående Boligprosjekter
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen