Nye digitale hoder til A2N

Winter is coming.

Vi ruster opp for vinteren og ønsker Charlotte, Tatjana, Mohamed og Anne Marthe velkommen til A2N. Vi går spennende tider i møte og er fornøyd med å styrke teamet.
 
Charlotte og Anne Marthe starter i performanceteamet, mens Mohamed og Tatjana går inn i webteamet.


Fra venstre: Tale Hagerup, leder av SEM teamet, Anne Marthe, Tatjana, Charlotte, Mohamed og André Sunde-Nilsen, leder av webteamet.

Charlotte kommer fra stillingen som Web Manager i nettbutikken Bellas Hus med ansvaret for å drive- og utvikle netthandelen samt markedsføringen (SoMe, Web, SEO, kampanjer, Nyhetsbrev, rapportering). Charlotte har en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse med spesialisering innen Digital markedsføring. Fra tidligere har Charlotte vært offisiell blogger for Libresse og Escada, og har foto som hobby. Charlotte starter opp i januar 2020.

Tatjana har jobbet 8 år hos digitalbyrået Idium før hun kom til oss. Der var hun teknisk kundekonsulent, koordinator og prosjektleder: Tatjana er et arbeidsjern og har et humør som kommer svært godt med i web-teamet. Hennes erfaring bidrar til god flyt i de mange webprosjektene vi har om dagen. Tatjana startet allerede i midten av august.

Anne Marthe
begynner i SEM teamet allerede 1. november. Anne Marthe har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra BI med utvekslingsår: Lubin School of Business, Pace University, New York: Internasjonal Markedsføring og Master i Strategi fra BI. Anne Marthe har mange års erfaring fra eiendomsbransjen med varierte arbeidsoppgaver der.
 
Mohamed er tilbake! Etter å ha jobbet i fast stilling hos oss i 6-7 år gikk han over i en freelance-rolle for noen år siden. Mo har nå et stort ønske om å komme tilbake i en 100% stilling i A2N og er veldig motivert til å ta steget opp i den øverste klassen som designer. Mo var tilbake i en 100% stilling fra 9. september i år. Høsten og vinteren tar han en omfattende videreutdanning i UX hos IGM. Med Mo tilbake på teamet får vi inn en seniordesigner med over 10 års bransjeerfaring, som vil fokusere på gode brukeropplevelser for våre webkunder for å øke deres konverteringsrate.

Velkommen!

Forfatter: Jo Simen Skog

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen