Full fart på Eiendom

NXT/A2N har jobbet med eiendom i ca 15 år. Og som mange vet sto vi bak den aller første boligvelgeren i Norge. Boligvelgeren ble unnfanget for Maridalsporten og DNB eiendom i 2005. Det at vi var med på Sørenga fra start til slutt ga oss også større kjennskap og flere prosjekter innen eiendom. For oss har boligprosjekter siden den gang gått jevnt og trutt, men også kommet litt i bølger.

Da er det gøy å se at det nå i høst er mer vind i seilene enn på lenge. Vi lanserer 6 prosjekter nå i løpet av høsten. Dette stadfester at vi er et byrå å regne med for selskaper som jobber med bolig og eiendomsutvikling.

Vi har utviklet oss mye siste årene og da spesielt rundt engasjementet vi har gjennom hele verdikjeden. Vi er med fra start i større grad og vi blir ofte hentet inn i til styrerommet. Boligutbyggerne og meglerne drar oss med i prosessen rundt konsept, målgrupper, profil, tone of voice og bildestil. Ikke sjeldent er vi med på å skape navnet til prosjektet. Vi skal fortsette å sette standarder for bransjen og har store planer for eiendomsbransjen fremover. Vi utvikler vårt eiendomsteam med ny kompetanse og nye tekniske løsninger. Dette gjør vi sammen med våre kunder og egne prosjekter, støttet av Innovasjon Norge. 


Prosjekter som vi lanserer i løpet av høsten:


Hurum Brygge

For Anthon B Nielsen: Hurum Brygge. Stor destinasjonsutvikling som vil pågå i mange år fremover.
Se venteside


Gotaasalléen

For Stor Oslo Eiendom - Gotaasalléen på Jessheim. Spennende prosjekt i særklasse.
Se venteside For oppdragsgiveren Stor Oslo Eiendom, utviklet vi også ny profil og nettsider. Se mer på soeiendom.no

Locus Ensjø

For Selmer Eiendom: Locus Ensjø. Et stort nytt prosjekt på Ensjø
Se venteside


Malerhaugveien 25

For Attivo Bolig: Malerhaugveien 25.
Se venteside
Stort boligprosjekt i Fredrikstad: Mer info kommer snart


Elveparken Benterud

For Tronrud Eiendom: Elveparken Benterud. Boligvelger på https://tronrudeiendom.no/boligvelger-elveparken/
Flere boligprosjekter kommer og vi styrker oss som leverandør. Vi utvikler konstant boligvelgeren slik at den fremdeles skal være markedets mest robuste og effektive. 

Kontakt oss gjerne for en boligprat og bli kjent med vårt allsidige eiendomsteam - vil vi kunne skreddersy boligvelgeren til ditt prosjekt og område.

Har du et prosjekt på trappene? Kontakt oss for en kaffekopp.


Jo Simen Skog

Daglig Leder A2N
simen@a2n.no 
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen