NXT/A2N besøker Silicon Docs!

Når NXT/A2N skulle velge seg destinasjon for årets kickoff falt valget på Dublin. Og for en tur det ble! Det ble både tid til masse faglig påfyll hos Facebook og Google, men også påfyll av Guiness på de utallige irske pubene som Dublin har å by på.

 

Facebook var første stopp

Rett fra flyplassen satt vi snuten direkte mot Mark Zuckerbergs eventyr, Facebook. Mottakelsen vi fikk var formidabel og vi ble alle mektig imponert. Resten at dagen var det heller ingenting å utsette på. Vi er så heldige å være en av få byråer som er en del av partnerprogrammet til Facebook, det gjør at vi fikk både servert spennende nyheter og et skreddersydd opplegg som kommer våre kunder til gode. 

Facebook sitt hovedkontor for Europa, Midtøsten og Afrika er i Dublin, så det er ikke noe poeng i å understreke at dette var stort. Vi kan også bekrefte at Facebook har Dublins beste lunsj!

Så Googlet vi veien til Google

Fredag morgen var vi friske og uthvilte og klare for å møte verdens største søkemotor og annonseringsplattform. Vi ble også her tatt veldig godt i mot av våre byråkontakter som ga oss en omvisning inn i det aller helligste. Vi er veldig stolte av å være en av 15 norske byråer som er plukket ut til å være med i deres partnerprogram. Dublin leverer på alle fronter

Det var ikke bare det faglige opplegget som leverte på denne turen. Det sosiale opplegget var legendarisk. Vi lærte raskt at Dublin er en heftig by om man liker pub’er, folkemusikk, Guiness og et generelt pulserende byliv. 

Av andre høydepunkter for turen, må vi nevne:

Musikal Pub Crawl
To lokale musikere tok oss med til noen av byens tradisjonsrike puber og spilte tradisjonsrik irsk musikk. En spesiell og morsom opplevelse. Her må man by på seg selv!

Murray’s Bar og Grill
Fest og middag på samme tid! Dublinere er lette å bli kjent med!

Viking Splash Tour
Sjeldent har harrybegrepet vært mer passende! Og utrolig gøy var det! 

Dublin Vintage Tea Tour
Overgangen var stor fra Viking Splash Tour til Dublin VintageTea Tour. Vi liker kontraster. Middag på The Church
Spesielt å spise middag i en kirke. En fantastisk opplevelse og absolutt en nydelig avslutning på turen med en unik gjeng.

Silicon Docs

Vi kjenner alle til Silicon Valley der Apple ble etablert i 1976 og senere stedet der imponerende mange av de store internasjonale tech-selskapene har blitt etablert eller slått seg ned med hovedkontor.

Nå har vi også de senere årene blitt kjent med Silicon Docs, et område i Dublin som kan minne litt om Silicon Valley. Dette er et kluster av tech selskaper. Her skjer mye av innovasjonen for tekniske selskaper i Europa og mange av verdens største tech-selskaper har etablert sitt Europakontor nettopp i dette område. Her finner du de store som Google, Facebook, LinkedIn, AirBnB, Twitter, WhatsApp og en rekke up and startups.Vi er nå tilbake i Oslo, og det er allerede prat om hvor turen skal gå neste år. Vi takker for Dublin og gleder oss til neste sosiale happening med NXT/A2N – som alltid gir unike opplevelser!
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen