Over 50 boligprosjekter!

Digitalbyrå lengst erfaring med boligvelger

Digitalbyrået A2N er et av de selskapene som har gjennomført flest digitale boligprosjekter/ boligvelgere. Vi har vært med i spennende prosesser fra det sto containere på sørenga i 2007 til ferdig utviklet og utsolgt prosjekt med over 700 leiligheter i 2016. Siden vår første boligvelger ble lansert på det norske markedet for 12-13 år siden, har vi pr i dag vært med på over 50 store og små boligprosjekter. Vårt mål er alltid å få solgt så mange leiligheter som mulig allerede før salgstart, slik at prosjektet kan settes igang og boligutvikleren får en trygghet i prosjekter. Flere ganger har vi opplevd at prosjektene nesten har blitt utsolgt før før første spadetak er tatt. For oss, som har vært involvert i hele prosessen, er det veldig gøy å se at prosjekter som blir godt mottatt. Man vet aldri hvordan interessen slår ut i antall salg, så det er alltid en stor lettelse når vi ser slike resultater. 

Ny oppdatert boligvelger

Vi har utviklet vår boligvelger i flere faser. Vår siste boligvelger er blant aller beste i landet. Likevel er vi i full gang med et større prosjekt om utvikling av Boligvelger 3.0 med støtte fra forskningsrådet. Denne blir banebrytende, så det er bare å glede seg. Fullspekket av god funksjonalitet. Resultatet fra denne satsningen skal selvsagt nok en gang bli til markedets beste boligvelger for nybygg! 

Boligvelgeren er viktig for potensielle kjøpere, da de skal realisere en boligdrøm som fremdeles ikke eksisterer. Kjøperen må ta et valg om kjøp, noen ganger 2-3 år før boligen er klar for innflytting. Viktige elementer er da:

1. Visualisering av boligen og området
2. Dokumentasjon - hva kjøper man?
3. Informasjon - hvordan blir livet for meg og min familie her?
4. Trygghet -  når er det ferdigstilling og hvem er utbygger og naboer?
5. Har de en leilighet som matcher mine ønsker (2 soverom, utsikt, garasje, pris, etc.)
 
Vi scorer høyt på evnen til å tilpasse oss løsningene for hvert boligprosjekt. Det er forskjellige behov og ønsker, og markedene er forskjellige i Oslo og Tromsø. Eksempelvis utviklet vi en lånekalkulator som vi sydde inn i boligvelgeren til Sanden Brygge i Larvik. Se mer på www.sandenbrygge.no/boligvelger/ 


Fra web til performance
I begynnelsen begrenset boligprosjektene seg til selve webpresentasjonen. I dag tar vi også hånd om mye av markedsbudsjettene. Vi gjør spennende annonsering i alle kanaler, fra klassisk printannonsering til digitale kanaler som Facebook og Google. Nina Eriksson hos oss merker at blant annet at særlig Facebook blir mer og mer spennende. 

«I juli/august 2016 opplevde vi salgsrekord i Oslo med et stort boligprosjekt på Økern (Krydderhagen). Juli er normalt en periode hvor de fleste holder igjen på annonsebudsjettene, men vi gjorde akkurat det motsatte. En stor andel av salgene kunne spores direkte fra Facebook- og displayannonsering. Noe vi synes er utrolig spennende» sier Eriksson. Les eget casepresentasjon her

Nye preferanser blant kjøperne, og nye kanalvalg har faktisk snudd vår arbeidsform helt på hodet. Tidligere var det teknisk prosjektleder som ledet boligprosjektene fra A-Å, sammen med utvikler og designer. I dag er det performance-teamet som leder prosjektene sammen med eiendomsmeglerne. Det å treffe målgruppen og trigge henvendelser er blitt så viktig at performance-spesialistene legger premissene, mens teknisk prosjektleder, designere og utviklere blir støttespillere. Utvikling og forandring er gøy!  
 
Visste du at vi lanserte den aller første boligvelgeren?
For ca 12 år siden kom Optimo og DNB Eiendom med ønske om å lage en spennende webpresentasjon for et nytt boligprosjekt rett ved Maridalsvannet i Oslo. Det var et stort boligprosjekt over 4 faser, som vi døpte Maridalsporten. Vi fikk litt frie tøyler og bestemte oss for å lage noe helt nytt, nemlig visualisere et ferdig prosjekt og la brukeren få navigere seg rundt på skissene av de forskjellige bygningene. Brukerne skulle kunne klikke seg inn på leilighetene for plantegninger, mer info og bilder, kunne snu på bygget og sortere etter flere filtre som pris, etasjer og størrelse. 

Leiligheter som ble solgt fikk en annen bakgrunnsfarge. På web var kundene vant til å laste ned prospektet i PDF-format, så dette var spennende og helt nytt. Vi døpte den til «Boligvelger», og det ble en stor suksess! 

Et halvår senere begynte det å poppe opp boligprosjekter med tilsvarende funksjonalitet – og begrepet ble et faktum. I dag er begrepet boligvelger blitt allemannseie, og er noe du finner på nettsidene til de fleste boligprosjektene. Det er gøy at vi satte standard i bransjen og at vi var helt i forkant!   

I dag, 12 år senere har vi vært med på over 50 eiendomsprosjekter over hele landet, fra Larvik til Tromsø.  Vi har jobbet med store utbyggere som AF-Gruppen, Avantor, Backe Gruppen, Hersleth Entreprenør, Fritzøe Eiendom og en rekke mindre aktører. Vi har vært med fra start til slutt i prosjekter som Torshovdalen, Fossumhagen, Sanden Brygge, Maridalsporten,  Krydderhagen, Jessheim Park, Tomasjordnes, Ringstabekk/ Øvre Stabæk Gård, Ekebergportalen, Spikerverket og Sørenga. Vi har jobbet sammen med en rekke reklamebyråer, arkitekter og eiendomsmeglere. DNB Eiendom og Involve! er to av våre viktigste samarbeidspartnere. 

De fleste boligprosjektene har gått over flere faser. Vi startet å jobbe med Sørenga i Bjørvika i Oslo allerede i 2008, da det fremdeles sto containere på halvøya der nede. Senere har prosjektet gått fra fase 1 til 8 og i 2017 ble siste bolig solgt. Vi snakker da salg av over 700 leiligheter for mer enn 4 milliarder kroner. I 2014 gjorde vi en stor revitalisering av hele profilen til Sørenga. Se mer på www.sorenga.no.  

Boligprosjekter har vært med på å forme oss til det vi er i dag. Så ja, boligprosjektene har vært viktige for oss!

Vi ønsker å fortsette å utvikle oss og være blant markedets beste tilbydere innen eiendom. Vil du vite mer? Kom innom for en kopp kaffe da vel!

Kontaktpersoner på Boligvelgere:

Greger Flak
2 - fjellhamar
2 - fjellhamar
 
2 - sørenga
2 - sørenga
 
2- Sanden
 


  

  

 
   

 
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen