Nye digitale hoder til A2N

Nye digitale hoder til A2N

Winter is coming.

Vi ruster opp for vinteren og ønsker Charlotte, Tatjana, Mohamed og Anne Marthe velkommen til A2N. Vi går spennende tider i møte og er fornøyd med å styrke teamet.
 
Charlotte og Anne Marthe starter i performanceteamet, mens Mohamed og Tatjana går inn i webteamet.


Fra venstre: Tale Hagerup, leder av SEM teamet, Anne Marthe, Tatjana, Charlotte, Mohamed og André Sunde-Nilsen, leder av webteamet.

Charlotte kommer fra stillingen som Web Manager i nettbutikken Bellas Hus med ansvaret for å drive- og utvikle netthandelen samt markedsføringen (SoMe, Web, SEO, kampanjer, Nyhetsbrev, rapportering). Charlotte har en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse med spesialisering innen Digital markedsføring. Fra tidligere har Charlotte vært offisiell blogger for Libresse og Escada, og har foto som hobby. Charlotte starter opp i januar 2020.

Tatjana har jobbet 8 år hos digitalbyrået Idium før hun kom til oss. Der var hun teknisk kundekonsulent, koordinator og prosjektleder: Tatjana er et arbeidsjern og har et humør som kommer svært godt med i web-teamet. Hennes erfaring bidrar til god flyt i de mange webprosjektene vi har om dagen. Tatjana startet allerede i midten av august.

Anne Marthe
begynner i SEM teamet allerede 1. november. Anne Marthe har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra BI med utvekslingsår: Lubin School of Business, Pace University, New York: Internasjonal Markedsføring og Master i Strategi fra BI. Anne Marthe har mange års erfaring fra eiendomsbransjen med varierte arbeidsoppgaver der.
 
Mohamed er tilbake! Etter å ha jobbet i fast stilling hos oss i 6-7 år gikk han over i en freelance-rolle for noen år siden. Mo har nå et stort ønske om å komme tilbake i en 100% stilling i A2N og er veldig motivert til å ta steget opp i den øverste klassen som designer. Mo var tilbake i en 100% stilling fra 9. september i år. Høsten og vinteren tar han en omfattende videreutdanning i UX hos IGM. Med Mo tilbake på teamet får vi inn en seniordesigner med over 10 års bransjeerfaring, som vil fokusere på gode brukeropplevelser for våre webkunder for å øke deres konverteringsrate.

Velkommen!

Forfatter: Jo Simen Skog

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen