Google Premier Partners

Hva dette betyr for våre kunder?

Vi i A2N er stolte av å ha Google Premier Partner status. Vi var blant de første byråene i Oslo og Norge som fikk dette. Sommeren 2018 ble også tatt opp i Google Performance Agency Team som et av 15 byråer i Norge og er pt rangert blant de øverste av disse 15.

Google Premier Partner status betyr at vi jobber med store kunder, har høy forbruksmengde, gjør en god jobb og leverer målbare resultater. Vi har også en rekke sertifiseringer både for selskapet og på individnivå. Dette er et kvalitetstempel vi setter stor pris på og som kommer deg som kunde til gode.

Google har i mange år forsøkt å lage normer i bransjen slik at det skal bli enklere for kunden å velge gode partnere. Google Partners var det første konseptet som ble rullet ut, men det var noen elementære svakheter i programmet. Så og si hvem som helst kunne oppnå partnerstatus. I dag er det heldigvis noe annet - og det burde du som kunde få med deg.

Dine fordeler som kunde:

Med partnerstatusen får vi tilgang til flere ressurser hos Google. Trenger du hjelp med oversettelser og større kampanjer kan vi bistå enda bedre i tiden som kommer.

Plakat og badge
Plakat og badge
 
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen