Om Digitalbyrået A2N AS

Webutvikling og digital annonsering

A2N Digitalbyrå ble etablert i 2000 av Jo Simen Skog, den gang med navnet Assist2net. Vi jobber med markedsføring, med fokus på kunderesultater. Vi gjorde det den gang og vi gjør det i dag - enkelt forklart!


Totalleverandør innen digital markedsføring


Vi har gjennomført nærmere 2000 webprosjekter i løpet av disse 20 årene.  Vi leverer i dag tjenester innen webutvikling, Digital markedsføring, markedsressurs, brukertesting, innholdsproduksjon, webanalyse og mye mer. 

De siste fire årene har vår performancemarketing-avdeling vokst mest. Vi er Google Premium Partner og blir invitert til Dublin når Facebook arrangerer Agency Day, som et av noen få utvalgte byråer i Norge. Vi har god støtte direkte inn til sentrale personer hos Facebook og Google. Dette styrker vår posisjon som totalleverandør innen digital markedsføring. Vi er et digitalbyrå som tar deg seriøst, vi er der når du trenger bistand, og står på for at du skal lykkes! Vi er markedsførere med passion for kundens resultater

A2N består i dag av 28 personer med hovedkontor i Oslo. De fleste av våre utviklere sitter i India, der vi har bygget opp et eget senter etablert 1 2004. Vi omsetter for ca. 40 millioner, og ansatte i A2N sitter med aksjemajoriteten i selskapet.
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen