Hedalm Anebyhus

Design og ny nettside i wordpress

Om prosjektet

I mer enn 50 år har Hedalm Anebyhus reist boliger over hele Norges land. Mange starter denne prosessen på nettsiden og det var derfor viktig at vi gjorde en totalt oppgradering av webdesign og løsning. Nettsiden fikk et designløft og vi fokuserte på bedre filtrering av hus, større inspirasjonsdel, tydeliggjorde de ulike husstypene og ikke minst at Hedalm Annebyhus gir deg gratis veiledning. Det var også viktig å ha lett tilgjengelig nedlastning av huskatalogen. Resultatet var en superfresh nettside hvor brukerens behov ble satt i fokus.

Dette er et NXTA2N prosjekt - et resultat av det gode samarbeidet mellom Digitalbyrået A2N og NXT Oslo Reklamebyrå.

Vi har samarbeidet med Hedalm Anebyhus siden 2017 og har siden starten av samarbeidet har vi holdt i årsbudsjetter, kampanjehjul og tatt hånd om det aller meste som er markedsrelatert.

Gjennom denne perioden har vi blant annet laget ny webside, oppgradert alt markedsmateriell, laget filmer, utviklet nye budskap og vinklinger for å treffe potensielle boligkjøpere og vi har en utrolig tett og god dialog med salgs- og markedsdirektør i Hedalm når det kommer til å løse løpende oppgaver oppgaver.

Vi ser frem til alt spennende som skjer i hos Hedalm Anebyhus og ikke minst å videreutvikle oss sammen i årene som kommer.
Kunde:
Hedalm Anebyhus
Løsning:
Design og ny nettside
Lanseringssdato:
BILDEGALLERI
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen