Krydderhagen

KRYDDERHAGENS BYGGETRINN SAFRAN HUS E1 GIR SALGSREKORD! 

Om prosjektet

KRYDDERHAGENS BYGGETRINN SAFRAN HUS E1 GIR SALGSREKORD!
Eiendomsmarkedet har opplevd eksplosiv vekst de siste årene, og det kan virke som om «alle» ønsker å være en del av det urbane livet i Oslo. Krydderhagen er et nyboligprosjekt i regi av AF Gruppen og Höegh Eiendom på Halse, som vil bestå av ca. 500 leiligheter over flere byggetrinn, fordelt på både borettslag og selveiere. Prosjektet startet i 2013, og vil ferdigstilles ca 2020.

Det nye byggetrinnet, Safran Hus E1, med 75 leiligheter, hadde salgsstart rett etter sommerferien, medio august. Utfordringen var å holde potensielle kjøpere interessert gjennom sommeren, og spent på Krydderhagen, uten å få særlig mye informasjon om leilighetene på dette tidspunkt. 

Gjennom ulike digitale kanaler slapp vi «soft facts» gjennom juni og juli. Dette var for å bygge opp forventningen mot salgsstart og sakte men sikkert gi målgruppene en følelse av hvordan det ville bli å bo i Krydderhagen med alle fordelene som følger borettslag og delingsøkonomi-prinsipper som bildelingspark, felles takterrasse, egen barnehage, bysykler ++ Artiklene ble stilet som blogginnlegg og publisert på nettsiden.
 
Kunde:
Løsning:
Lanseringssdato:
BILDEGALLERI
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen